Rebut Peluang Ini

Petua Zakar Panjang, Besar dan Air Mani Pekat dan Banyak


Ketika zakar masih dalam keaadan lembik, kepala zakar dipegang dan ditarik ke bawah antara kedua belah kaki. Di mana tarik pula ke sebelah kiri dan kemudian tahan hampir 5 minit. Buat 3 kali sehari (biasanya semasa mandi waktu pagi, tengahari dan petang) nescaya dapat menambah saiz zakar, memanjangkan zakar serta mengeraskan lagi zakar.


Petua Lambatkan Keluar Air Mani atau Lambat Pancut

Majoriti lelaki mengalami sindrom yang memalukan ini semasa di ranjang. Tapi cubalah petua ini. Ketika rasa air mani mahu keluar, tarik nafas sepanjang yang anda boleh. Kemudian jika masih ada rasa air mani yang keluar, tarik lagi nafas dan lakukan sehingga seterusnya. Cara ini boleh membuatkan hubungan seksual anda lebih panjang dan lama.

Disertakan juga petua orang-orang lama dalam menjaga zakar.

1. Buang air besar jangan serentak dengan buang air kecil. Semasa nak buang air besar, air kecil perlu ditahan dan nafas ditarik, dan begitulah sebaliknya. Elakkan buang kedua-duanya serentak.

2. Semasa mula makan, amalkan nasi sebesar ibu jari dikepalkan dan kemudian ditelan.

3. Ketika minum elakkan menghembus nafas tetapi tahan nafas tersebut. Ini menolong dari senang lelah semasa berjimak.

4. Kepak ayam jangan dimakan kerana ia akan melemahkan zakar.

5. Jangan suka makan makanan yang bersifat sejuk, telah disejuk mahupun disejukkan. Ia boleh mengakibatkan gejala terpancut awal dan air mani cair.

Petua Pekat dan Banyakkan Air Mani Lelaki

Ambil kuning telur ayam kampung 3 biji, 7 biji lada sulah, sebiji bawang merah, seulas bawang putih, sedikit mayang pinang dan sedikit gaharu yang telah dikikiskan. Semuanya digiling halus dan kemudian dicampurkan kesemua ramuan tersebut ke dalam mangkuk sebelum diminum. Bagus untuk banyakkan air mani dan menguatkan zakar lelaki.

200 hingga 300 juta sperma yang berkualiti dihasilkan oleh seorang lelaki sihat sehari atau secara purata bersamaan 70,000 sperma dalam seminit. Mereka yang mengalami masalah sperma kurang atau sperma lemah dipanggil sebagai ‘Oligozoospermia‘ atau ‘Oligospermia‘.

Terdapat juga cara saintifik moden yang menggunakan 100% herba natural untuk tambah kepekatan air mani sehingga 300% iaitu dengan mengamalkan Pil Herba Vimax. Ramai pesakit di Malaysia yang dirawat mengalami sperma lemah telah sembuh dengan mengamalkan Vimax Original yang diimport dari Canada ini.


4 comments:

Shahrul Izzuwan said...

Menarik la artikel ni.syabas! Alang2 tu,Hai tuan punya blog n pengunjung blog ni.Sy invite u all,jom layan VIDEO2 sy b'main gitar kapok dan menyanyi di YouTube channel sy.. Siap ada yg cuma pakai boxer je tu n tak pakai baju.tayang body la konon.hehe.. Tp suara x la sedap mana pun.. Klik link YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

Maryam Magdalene said...

[Please Fuck Me] ABG Berkerudung Lagi Blowjob Di Dalam Gubug Derita..Penuh Dengan Nafsu

[Please Fuck Me] ABG Lagi Dientot Bergantian Sampai Terengah-engah Kecapean.

[Please Fuck Me] Kasihan tuh Memeknya diangguri..Agan Mau..!!!!

[Please Fuck Me] Pemerkosaan Cewek Susu Gede Pentil Mungil..Mantap Banget.

[Please Fuck Me] Cewek Mabok Dientot Rame-rame..Mulus gan.

[Please Fuck Me] Ngentot Cewek cantik Toket Besar Dan Mulus..Durasi lama.

[Please Fuck Me] Sepasang Pelajar Lagi Pamer Ngentot Hot..Mantap gan.

[Please Fuck Me] Dogy Style...Sepasang ABG Lagi Ngentot sambil Pamer Gaya.

[Please Fuck Me] Kecil-kecil Jago Ngentot..Bkin Nafsu.

[Please Fuck Me] Intan....Sicantik Yang Suka Ngentot.

[Please Fuck Me] Lagi Ngintip Ekspresi Wajah Pelajar Lagi Ngentot.

[Please Fuck Me] Sepasang ABG Lagi Ngentot Gaya Berdiri..Berkerudung Hitam.

[Please Fuck Me] Ngintip Susu Gede Pentil Mungil ABG Mandi ..Hot Banget Gan.

[Please Fuck Me] Meki Perawan Kena Sodok dua Jari..Seret Banget

[Please Fuck Me] Scandal perekrutan SPG..Harus Berani Bugil.

[Please Fuck Me] Cantik Mulus..Tapi Hobinya Ngentot.

[Please Fuck Me] Sepasang Muda Mudi Lagi Ngentot di Kebun

[Please Fuck Me] Sepasang ABG Ngentot DiTangga.."Ga Kebagian Hotel"


………… /´¯/) Click Any Link For Porn Video
……….,/¯../ /
………/…./ /
…./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
/’/…/…./…..:^.¨¯\
(‘(…´…´…. ¯_/’…’/
\……………..’…../
..\’…\………. _.•´
…\…………..(
….\…………..\.

aryan sharma said...

your post is very nice.thanks for posting .
pune escorts,female escorts pune,independent escorts pune

vipindianescortsinmalaysia said...

Your blog is very creative And the information on this blog is very useful.more information for click this link
Malaysia Escorts Girl

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India